koor Four Winds

You are here: Home > Over Four Winds

Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
SponsorKliks, gratis sponsoren!

Bekijk ook eens onze Youtube Pagina

Tank en steun Four Winds
Over Four Winds

NIEUWE LEDEN ZIJN VAN HARTE WELKOM


Four Winds doet mee aan de partneractie van bol.com. Wil je iets bestellen bij bol.com klik dan eerst op de link aan de linkerzijde. Je kom dan automatisch op de website van bol.com. Voor elke bestelling krijgen wij een klein bedrag, je steunt hierbij het koor. En natuurlijk blijven alle bestellingen onzichtbaar voor ons.
Onze hartelijke dank!


Koor Four Winds uit Oostwoud is geboren in 1993 uit het enthousiasme van twee meiden die graag wilden zingen in een popkoor, en bij gebrek hieraan, zelf hun eigen koor op poten hebben gezet. De belangstelling bleek enorm! De leden komen uit alle vier de windstreken rondom Oostwoud. Four Winds startte met het instuderen van lekkere popnummers en trad al in 1994 met veel succes op in de oude Parkschouwburg, als gast bij het NH Ouderenorkest. De afgelopen jaren heeft ons koor intensief gewerkt aan langlopende projecten, met als resultaat drie succesvolle grote shows in schouwburg Het Park in Hoorn: in mei 2006 ”Four Winds Goes Dutch” met muziek van eigrocknroll.jpgen bodem en m.m.v. Ernst Daniël Smid, in juni 2009 gevolgd door "MusicalWorld” met nummers uit bekende musicals van over de hele wereld en in juni 2012 met ”I Love Rock 'n Roll”, een feest van herkenning door de bekende Rock 'n Roll nummers al dan niet in een nieuw jasje gestoken. Na de zomervakantie van 2009 is Four Winds, onder leiding van haar nieuwe dirigente Ingrid Sijm, fris aan de slag gegaan met onder andere hedendaagse popmuziek. Dit resulteerde in november 2010 in ons concert "Saturday Night Fever" in De Muiter in Medemblik, een spetterende samenwerking met Niedorps Fanfare. Op 17 november 2013 heeft het koor een fantastische FEESTconcert gegeven in sporthal de Tripkouw in Midwoud: 20 jaar Four Winds: een muzikale reis van herkenning door de tijd.
In maart 2015 heeft het koor 2 concerten gegeven in 't Bontheater in Medemblik, onder de naam MovieWorld.

Op zondag 21 december 2014 heeft Four Winds een kerstconcert gegeven in de Werenfriduskerk in Wervershoof, m.m.v. van AOW Jongerenkoor en Voice Over. Op zaterdagavond 28 maart en zondagmiddag 29 maart 2015 heeft Four Winds MovieWorld uitgevoerd MC de Muiter, Admiraliteitsweg in Medemblik.
Verder , op verzoek, opnieuw een kerstconcert in 2015: Bedat weer Kerst met medewerking van Three of Us en kinderkoor Weerenlied.
In 2016 hebben wij gehoor gegeven aan de uitnodiging van fanfare St. Caecilia uit Wervershoof om hun kerstconcert in de kerk van Onderdijk luister bij te zetten.

Verder neemt het koor regelmatig deel aan de Korendagen in Paradiso Amsterdam, Korenfestivals in Medemblik, Andijk en Oosterleek.

Four Winds is op dit moment bezig met een nieuw project in 2018, het jaar waarin het koor 25! jaar bestaat.

Submenu

« prev top next »

Powered by CMSimple| Template: ge-webdesign.de| Login